Betaalmethoden voor gamelooting

SOFORT

SOFORT (voorheen Sofortüberweisung) is beschikbaar voor 99,9% van alle internetbankierklanten en werkt net als een online overschrijving bij uw internetbankieren. SOFORT controleert alleen de betaling en bevestigt de gedane betaling zodat u niet hoeft te wachten tot het geld bij ons is.

Giropay

Betaal veilig met Giropay en uw toegangsgegevens voor internetbankieren van uw bank. Deze betaalmethode werkt alleen bij internetbankieren en bij banken die deelnemen aan Giropay.

Paysafecard

Betaal veilig met Paysafecard. Bij elk tankstation en in veel andere winkels kun je een Paysafecard krijgen. Tijdens het bestelproces vult u de 16-cijferige Paysafecard-pincode in die u heeft gekocht en betaalt u zo uw bestelling snel en zonder risico.

Visa

Betaal met uw Visa Card en het 3D Secure-proces (Verified by Visa). Betalen met Visa is alleen mogelijk als u ook 3D Secure heeft geactiveerd op uw Visa Card. Dit is de veiligste manier om met Visa te betalen.

EPS

Betaal veilig en snel met EPS en uw toegangsgegevens voor internetbankieren van uw bank. Deze betalingsmethode is alleen beschikbaar voor Oostenrijk.

iDEAL

Betaal veilig en gemakkelijk met iDEAL en uw toegangsgegevens voor internetbankieren. Deze betaalmethode is alleen beschikbaar voor klanten uit Nederland.
Helaas is het niet langer mogelijk om MasterCard te accepteren omdat MasterCard nu onze branche op de zwarte lijst heeft gezet vanwege zwarte schapen en veel fraude. Helaas is dit een wereldwijde beslissing en kunnen we er niets aan doen.

We kunnen PayPal ook niet langer als betaalmethode aanbieden. Je kunt de redenen voor HIER lezen (alleen in het Duits beschikbaar) .